Formatia britanica NAPALM DEATH, unul dintre cele mai importante nume din istoria metalului extrem...

INAMICII SHOWBIZ-ului vor concerta in Romania !Formatia britanica NAPALM DEATH, unul dintre cele mai importante nume din istoria metalului extrem, va concerta pe 25 ianuarie 2007, ora 19:00, in sala mare a Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti.

Primele 250 de bilete scoase la vanzare vor avea un pret special adica 45 RON, iar restul dupa epuizarea ofertei speciale vor costa 55 RON. Informatii si rezervari la biletenapalm@gmail.com .

Pagina oficiala a evenimentului http://napalm.metalhead.ro.

In scurt timp vor fi desemnate si cele trei formatii care vor avea onoarea sa cante in deschiderea acestei legendare trupe.

La doua decenii de la inventarea grindcore-ului, NAPALM DEATH continua sa demonstreze ca munca lor este departe de a se fi terminat.

"In anii ce-au trecut, au avut loc tot felul de schimbari, dar telul lor a ramas acelasi: sa nu fie la moda, sa nu se compromita, sa ramana o voce care sa condamne lumea politica intr-o lume a celor fara voce si sa creeze cea mai brutala si provocatoare muzica de pe pamant." (Outburn Magazine, USA).

"Smear Campaign", cel mai recent album (Century Media, 2006) nu face decat sa sublinieze aceste crezuri ale NAPALM DEATH, de aceasta data concentrandu-se pe tema de ce nu ar trebui sa acceptam fara discernamant coduri morale si religioase in viata noastra, limitandu-ne astfel increderea in noi insine.

"Fara dubii, NAPALM DEATH este cea mai influenta formatie in dura istorie a muzicii extreme" - Albert Mudrian, autorul lucrarii "Choosing Death: The Improbable History Of Death Metal & Grindcore".

Sursa: 24fun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.