I HATE HELEN este un spectacol multimedia, o comedie alternativa scrisa de un autor roman (inca in viata), Peca Stefan, in care se vorbeste despre o generatie alienata.

De Peca Stefan
Regia: Carmen Lidia Vidu
Scenografia: Mihai Pacurar
Cu: Marius Manole, Antoaneta Cojocaru, Bogdan Dumitrescu, Mihai Cuciumeanu, Iulian Polstelnicu, Rodica Ioana Ionescu
Pret bilete: 9,69 lei
- Teatrul Undercloud -

I HATE HELEN este un spectacol multimedia, o comedie alternativa scrisa de un autor roman (inca in viata), Peca Stefan, in care se vorbeste despre o generatie alienata. Existenta lui Steve este marcata si limitata de spatiul camerei sale, unde acesta are amenajat un mic studio multimedia. De aici isi realizeaza transmisiunile ilegale. Exista un ecran imens, atasat pupitrului de control, ecran prin care Steve comunica cu lumea si vizioneaza, in acelasi timp, "The Jerks & Emerson Show", spectacolul lui preferat. Pe acest ecran sunt proiectate toate bucatile de film care sustin povestea lui.

I Hate HelenSteve este, intr-un fel, naratorul povestii de dragoste dintre el si Helen. Povestea de dragoste devine una de ura. Personajele de desen animat, Jerks si iepurasul Emerson si alimenteaza dorinta de razbunare. Aparitia Politiei in apartamentul lui Steve ne dezvaluie o camera goala cu peretii manjiti cu sange, iar pe unul dintre ei scrie I HATE HELEN. Folosise capul genialului dramaturg Peca ca sa faca punctul pentru "i".

I HATE HELEN este un spectacol care foloseste mijloace new media, mixaje muzicale, animatie, proiectii si fotografii in timp real, etc.
Cat timp nu te mai simti cu adevarat singur?
De fapt ce mai e cu dragostea?
Si cand incepe ura?

Piesa se joaca la Terasa La Motoare
Data: Joi, 20 Iulie 21:00

Sursa: 24fun.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.