In 1955, un cantaret incapatanat si slabanog pe nume J.R. Cash a pasit in mai tarziu celebrele studiouri Sun din Memphis. Acesta a fost un moment care a avut un efect de nesters asupra culturii americane.

In 1955, un cantaret incapatanat si slabanog pe nume J.R. Cash a pasit in mai tarziu celebrele studiouri Sun din Memphis.

Acesta a fost un moment care a avut un efect de nesters asupra culturii americane.

Cu o voce profunda si neagra precum noaptea, Cash interpreta cantece atat de suflet cat si de supravietuire, cantece indraznete spre deosebire de multe altele de pana acum.

Acela a fost inceputul carierei lui Johnny Cash.

Walk the Line: Povestea lui Johnny CashPe masura ce si-a creionat un stil aparte, Cash a inceput o dificila transformare personala.

Cash a evoluat de la starul autodistructiv la barbatul in negru care face fata demonilor, lupta pentru dragostea care il poate insulfeti si invata cum sa mearga pe linia subtire dintre distrugere si rascumparare.

Regizor: James Mangold
Distributie: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Robert Patrick, Dallas Roberts, Dan John Miller, Tyler Hilton, Waylon Payne, Larry Bagby, Shelby Lynne

Sursa: hmultiplex.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.