Harry Lockhart (Robert Downey Jr.) este in esenta un barbat decent. Sigur, este un hot marunt care trece prin viata bazandu-se pe sarm si optimism, dar care vrea sa indrepte lucrurile si sa fie corect.

Harry Lockhart (Robert Downey Jr.) este in esenta un barbat decent. Sigur, este un hot marunt care trece prin viata bazandu-se pe sarm si optimism, dar care vrea sa indrepte lucrurile si sa fie corect. Numai ca nu stie exact cum. Ghinionul interminabil al lui Harry se schimba atunci cand el si partenerul sau ies la "cumparaturi" de Craciun intr-un magazin de jucarii din New York, iar alarma se declanseaza si sparge petrecerea. In incercarea disperata de a fugi de politisti, Harry da peste o auditie pentru un rol de detectiv intr-un film de la Hollywood.

Kiss Kiss, Bang BangAjuns in L.A. la ultima proba pentru rol, Harry il intalneste pe Perry van Shrike (Val Kilmer), cel care il va pregati pentru test. Destinul intervine si Harry o intalneste pe Harmony Faith Lane (Michelle Monaghan). Dar cand sora acesteia se sinucide intr-un mod similar cu cazul investigat de Harry in film, secrete de familie ies la suprafata, iar ceea ce a inceput ca o excursie gratuita in L.A. devine un drum catre morga orasului - doar dus. Daca vrea sa ramana in viata, Harry trebuie sa investigheze adevarata crima, dar nu singur, ci cu ajutorul lui Perry. Si putin noroc nu ar strica nimanui, nu ?

Regizor: Shane Black
Distributie: Robert Downey Jr., Val Kilmer, Michelle Monaghan, Corbin Bernsen, Dash Mihok, Larry Miller, Ariel Winter, Tanja Reichert, David Newsom, Rockmond Dunbar

Sursa: hmultiplex.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.