Stephen Colbert, celebrul jurnalist, comediant si prezentator al emisiunii 'The Colbert Report' stie sa spuna lucrurilor pe nume, dar intr-un mod savuros, care te amuza initial,dar te face sa reflecti la cele spuse dupa. Pentru ca emisiunea lui a ajuns la sfarsit, am realizat o selectie cu cele mai bune citate ale lui.

Daca vrem ca aceasta tara sa fie una crestina, dar care nu ii ajuta pe cei saraci, trebuie fie sa pretindem ca Isus a fost la fel de egoist ca noi sau sa acceptam ca El ne-a poruncit sa ii iubim pe cei saraci, dar ca noi nu vrem sa o facem.

„Din fericire, aspiratiile noastre se schimba. Daca toti am ramane la visele noastra din copilarie, atunci tara aceasta ar fi condusa de cowboys si printese.”

„Abia astept sa vina ziua de maine pentru a-mi exersa drepturile ca cetatean american: sa ma plang de cat de mult imi ia sa votez.”

„Cu cat stii mai multe, cu atat devii mai trist.”

„Exista o vorba straveche despre cei care uita istoria: nu-mi amintesc, dar a fost buna.” „Nu plange pentru laptele varsat. Pe vremea asta maine va fi iaurt gratis.”

„Daca parintii fondatori ar fi vrut ca noua sa ne pese de restul lumii, nu ar fi declarat independeta fata de ea.”

„Daca ignori ceva suficient de mult va disparea eventual. Uitati-va numai la Sarah Palin.”

„Wikipedia este locul in care ma duc atunci cand vreau sa caut informatie sau cand vreau sa o creez.”

„Tatal trebuie sa fie un profesor, un model si o figura autoritara distanta. Altfel cum ar putea copiii intelege conceptul de „Dumnezeu”?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.