Dovada ca vedetele noastre stiu sa faca glume bune.

Aici pe Yuppy, nu prea ne intereseaza stirile mondene. Preferam sa ne ocupam timpul si mintile cu alte lucruri si sa-i lasam pe alti sa scrie despre cine cu cine s-a mai cuplat, cine in ce fel s-a mai pozat si alte barfulite. Exista, insa, anumite momente, mai rare ca alinierea planetelor, cand aruncam ochii spre ce se mai intampla in ograda artistilor romani si ne dam seama ca merita sa va spunem si voua ce vedem acolo.

La inceput a fost acest clip (vezi mai jos) in care Sergiu si Andrei, doi comedianti romani au parodiat melodiilor unor cantareti precum Alex Velea, Antonia, Smiley sau Andra. Si ne-a placut!

Cateva zile mai tarziu a aparut si raspunsul vedetelor. Si ne-a placut si asta! : ) Melodia e catchy, glumitele nu sunt excelente, dar sunt bunicele.

Frumos, daaar, inainte sa ii aplaudati pe artistii nostri pentru ca nu se iau prea in serios si stiu de gluma, trebuie sa mai stiti ca totul este o campanie de lansare pentru noul matinal de la Kiss FM pe care il vor prezenta Sergiu Floroaia si Andrei Ciobanu.

Da, si noi am fost putin dezamagiti cand am aflat ca totul este regizat, dar ideea ni se pare in continuare foarte buna. Mai rar vezi pe la noi o asemenea campanie de lansare. Se mai putea lucra un pic la clip, dar hai sa nu fim carcotasi si sa dam Cezarului ce-i al Cezarului.

Cum vi se pare ideea?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.