Fotograful Richard Silver surprinde modul in care apune soarele peste cele mai cunoscute momumente turistice din lume.

Nu multi sunt cei care au rabdarea necesara sa petreaca o zi intreaga in fata unui singur monument. Ziua e scurta, obiectivele sunt multe, 10 minute in fata Colosseumului, 135 de poze din 135 de unghiuri si fuguta-fuguta turistul se grabeste sa bifeze urmatorul monument.

Richard Silver nu este orice Nea’ Vasile venit in concediu si isi ia timp pentru a observa fiecare monument. Ce-i drept, Richard Silver este fotograf, cu camera, obiectiv si o idee de proiect foto care face acum inconjurul lumii.

Pentru a arata cum se schimba infatisarea monumentelor turistice pe parcursul unei zile, Silver s-a proptit cu aparatul foto in fata cladirilor si le-a pozat de dis de dimineata si pana seara tarziu. A tras in jur de 36 de cadre cu fiecare monument pe care le-a unit apoi intr-una singura.

Si-a numit proiectul “Time Slice” – Felie de timp – o metafora frumoasa despre cladiri din timpuri vechi si oameni din timpuri noi prea grabiti pentru a le privi cum trebuie.

Mai multe imagini cu feliile de timp fotografiate de Richard Silver puteti vedea in mai jos, dar si pe blogul artistului.

Colosseumul, Italia

Cuibul de pasari, Beijing, China

Catredala Sofia, Istanbul, Turcia

Vezi mai multe imagini pe pagina urmatoare

Moscheea lui Suleiman, Istanbul, Turcia

Londra

Milano

Venetia

Shanghai

Insula Pastelui


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.