Faceti cunostinta cu Venus, pisica cu doua fete. Este adorabila! : )

Imaginile de mai jos nu sunt trucate. Pisicuta Venus este cat se poate de reala si toarce fericita undeva in Carolina de Nord.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

A fost gasita la o ferma si adoptata in urma cu cinci ani. Este una din cele mai cunoscute pisici datorita trasaturii sale caracteristice: are o parte a fetei de o culoare, iar cealalta parte de o alta culoare. Trasatura se datoreaza unei erori genetice numita “chimerism”.

Este adorabila, gentila si iubitoare si are un planset de pisicuta chiar daca a crescut”, spun parintii adoptivi ai pisicutei Venus. "Se poarta ca un bebelus mare si nu are nici un obicei enervant. Nu zgarie mobila… este perfecta!

Mi-ar placea ca cei care sustin ca imaginile sunt editate, sa vada si clipul pe care l-am postat”, au continuat acestia.





Mai multe imagini cu pisica cu doua fete puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina de Facebook sau Instragram a acesteia.

Sursa foto: Facebook/ Instagram


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.