O lume frumoasa, mai putin vizibila ochiului liber.

Va aratam in urma cu ceva vreme fotografiile macro cu insecte ale lui Ireneusz Irass Waldzik. Prin aparatul lui, insectele pareau a arata mai degraba a fiinte de pe alte planete decat a vietuitoare terestre.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

De aceasta data, impreuna cu Nordin Seruyan va vom arata latura delicata a acestei lumi peste care, de multe ori, trecem cu vederea. Seruyan nu numai ca surprinde indeaproape o lume de altfel minuscula, dar o prezinta in toata splendoarea si rafinatatea ei. Vazute de aproape, micutele lighioane par sa apartina unui taram magic.

Fotografiile lui Seruyan sunt pline de calugarite gratioase, paianjezi pufosi, omizi grasute, libelule delicate si melci dragalasi. Stim, nu v-ati fi asteptat vreodata sa cititi „pufos” langa „paianjen”, dar Seruyan reuseste in fotografiile sale sa transforme insectele de care fugim de cele mai multe ori in vietati delicate si rafinate.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO.

Sursa foto: Nordin Seruyan/ Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.