'Frankly, my dear, I don't Instagram!'

Anumite filme reusesc sa ramana in mentalul colectiv in ciuda trecerii timpului, a schimbarilor tehnologice sau de mentalitate. Asa se face ca, pana astazi, cea mai celebra replica din istoria cinematografiei a fost rostita de Clark Gable (Rhett Butler) in "Gone with the wind" - "Frankly, my dear, I don't give a damn!", sunt ultimele cuvinte adresate de Rhett personajului Scarlett O'Hara.

Cu toate acestea, timpurile s-au schimbat si aceste replici celebre intrate in cultura pop parca nu se mai potrivesc cu vremurile digitale in care traim. Dorothy nu s-ar mai fi pierdut in Kansas daca ar fi avut la indemana Google Maps sau un GPS decent.

In spiritul acestei idei, comediantii Paul Gale si Adam Lapetina au adaptat cele mai celebre replici la era digitala dand un motiv de amuzament atat cinefililor, cat si obsedatilor de internet si tehnologie.

Mashable.com a realizat o lista foarte, foarte amuzanta cu aceste replici celebre transformate in GIF-uri.

1. The Godfather

2. Gone with the wind

3. The Graduate


4. Terminator 2: Ziua Judecatii

5. Vrajitorul din Oz

6. Al saselea simt


7. Star Wars

8. Pulp Fiction

9. Love story

10. Titanic

Sursa: paulgale.imgur.com

Foto main: silueta gangster sursa Shutterstoc.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.