Cum a reusit un clip realizat de doi parinti sa stranga 3 milioane de vizualizari in doar doua zile.

Buna dimineata! Va propun sa ne incepem ziua cu un clip realizat de doi parinti frumosi si amuzanti. Pe noi ne-au cucerit. Ideea din spatele clipului este foarte simpla. Cei doi s-au filmat in timp ce mimau, absolut perfect, melodia „Love is an open door” din animatia Frozen.

Mai fermecatoare decat cei doi parinti este micuta lor fata careia pare sa nu-i pese catusi de putin ca parintii ei se chinuie sa faca un show ca la carte.

Priviti:

Cred ca mie si sotie mele ne-a placut mai mult decat fiicei mele soundtrack-ul animatiei Frozen.”, se amuza tatal pe seama reactiei fetitei.

Putin despre noi. Ne-am cunoscut in liceu, suntem iubiti de 10 ani si casatoriti de peste 4 ani. Avem 2 copii. Sotia mea este casnica si face o treaba uimitoare So I think my wife and I enjoy Disney's Frozen soundtrack more than our daughter, but I'll let you all be the judge of that. In putinul timp liber pe care il are creeaza coroane decorative. Eu sunt asistent medica si, in timpul liber, fac fotografie de nunta.”, mai spune tatal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.