20 de straini se saruta pentru prima data in fata camerei de filmat. Rezultatul este neasteptat de frumos si emotionant.

Poate ca e de vina faptul ca abia m-am intors din concediu si-s cu toate chakre-le deschise sau poate e de la cantecul de pe fundal care iti lasa o stare ciudata de bine sau de la filmarea in alb si negru sau de la naturaletea participantilor sau, sau, sau. Adevarul este ca nu prea stiu exact ce anume face ca acest clip sa mi se pare atat de frumos si de emotionant. Si nu sunt singura, se pare, caci, in doar o zi, imaginea unor straini pe cale sa se sarute, a convins peste doua milioane de persoane sa urmareasca si sa distribuie clipul.

E imposibil sa nu ti se umple sufletul de frumos cand vezi doi straini care, fara sa aiba de impartit o poveste de dragoste, incearca, cu o stangacie adorabila, sa se sarute pentru prima data. Treptat, neindemanare si tensiunea sunt inlocuite de pasiune, iar cei doi straini reusesc sa transmita mai multa emotie decat un cuplu cu o poveste lunga si intortocheata. Frumos, foarte frumos!

Clipul se numeste, evident, „First Kiss" (n.r. "Primul sarut”) si a fost regizat de Tatia PIlieva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.