In apropierea sarbatorilor de iarna, Coca-Cola Romania aduce magia Craciunului mai aproape de consumatorii sai intr-un traseu special al fericirii in 5 orase din tara. Timp de doua saptamani, in perioada 3-15 decembrie, consumatorii din Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Cluj si Iasi pot vizita Caravana Coca-Cola, unde ii vor intalni pe Mos Craciun si ajutoarele sale si pot deveni, la randul lor, Mos Craciun chiar si pentru oameni pe care nu ii cunosc.

In afara surprizelor de care se vor bucura in cadrul caravanei, cei prezenti vor putea sa contribuie la sarbatoarea pe care Coca-Cola o aduce, in premiera, in satul Pietroasele din judetul Buzau. Anul acesta, Coca-Cola a creat un automat special care colecteaza energie de la telefoanele mobile.

Sarbatoarea Craciunului reprezinta un prilej de a le multumi consumatorilor pentru clipele de bucurie impartasite in ultimele 12 luni. Anul acesta, dorim sa aratam ca fiecare dintre noi poate fi Mos Craciun nu numai pentru cei apropiati. Printr-un gest simplu, putem sa aducem bucurie chiar si unor persoane pe care nu le cunoastem”, declara Anca Nastase, Marketing Activation Manager Coca-Cola Romania & Moldova.

Prin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special Coca-Cola masoara energia generata de telefonul mobil, atunci cand ecranul activ al acestuia este plasat in dreptul panoului. Aparatul este dotat cu un ecran care monitorizeaza si indica energia electrica acumulata in functie de durata de expunere a telefonului.

Astfel, consumatorii din cele 5 orase in care va ajunge caravana Coca-Cola sunt asteptati sa doneze energie, cu ajutorul telefoanelor mobile. Ca urmare a ajutorului lor, locuitorii din satul Pietroasele vor avea parte, in prag de Craciun, de adevarata bucurie specifica acestei perioade: satul luminat de sarbatoare, cadouri pentru copii si un concert special.

Programul caravanei Coca-Cola

Bucuresti:


  • 3-4 decembrie: Baneasa Shopping City (15:00 - 21:00)

  • 5-6 decembrie: Carrefour Orhideea (15:00 - 21:00)

Ploiesti: 7 decembrie: Ploiesti Shopping City (10:00 - 14:00)

Timisoara: 8-9 decembrie: Piata Victoriei (15:00 - 21:00)

Cluj: 11-12 decembrie: Piata Unirii (15:00 - 21:00)

Iasi: 14-15 decembrie: Palatul Culturii (15:00 - 21:00)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.