Nici el nu stie. Dar incearca sa afle in thriller-ul de actiune Oldboy: Prizonier in libertate. Din 29 noiembrie in cinematografe!

Dupa o noapte de betie, Joe Doucett (Josh Brolin) un director de publicitate decazut si un tata absent, este rapit din senin si aruncat intr-o celula solitara care arata ca o camera de hotel, unde este tinut timp de 20 de ani – 20 de ani plini de chinuri, care trec fara nici cel mai mic indiciu referitor la identitatea rapitorului sau, sau la motivul pentru care a fost rapit.

Eliberat in mod inexplicabil din acest cosmar, Joe revine in lume manat de o singura obsesie: sa il descopere pe cel care a pus la cale aceasta pedeapsa si, in primul rand, sa inteleaga de ce. Dar, desi el este acum liber din inchisoare, este incă manipulat inca prins fiind intr-un labirint nesfarsit al conspiratiei si razbunarii care ameninta sa il nimiceasca. In cautarea unor raspunsuri, el ajunge la o tanara asistenta sociala (Elizabeth Olsen) si in final, la un tip misterios, (Sharlto Copley) care, se pare, detine secretul salvarii sale.

Cu o regie semnata de Spike Lee si cu o distributie formata din: Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Sharlto Copley si Samuel Jackson, filmul de actiune cu puternice accente de thriller, Oldboy: Prizonier in libertate / Oldboy, va putea fi vizionat in cinematografele din Romania incepand de vineri, 29 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.