Un fotograf britanic foloseste corpul uman pentru a-l transforma in peisaje suprarealiste.

Atunci cand vezi pentru prima data fotografiile lui Carl Warner nu este greu sa le confunzi cu niste peisaje tipice. Compuse din vai, munti si dealuri, esti tentat sa crezi ca Warner si-a pus aparatul foto pe umeri si a pornit in cele mai aride locuri de pe planeta pentru a le fotografia. Ma priveste odata. La o analiza mai atenta vei observa ca muntii lui Warner sunt, in realitate, un amalgam de trupuri contorsionate si asezate in asa fel incat sa redea peisaje cu un grad de detaliu mai mult decat impresionant.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Carl Warner este un fotograf britanic fascinat de frumusetea corpului uman si de simetria acestuia. Peisajele sale, o „adunatura” senzuala de linii si curbe care se contopesc natural intr-un peisaj suprarealist au o frumuste aparte. Si-a numite seria simplu „Bodyscapes” si, asemeni unui puzzle, ofera privitorului indicii in fiecare fotografie pentru a-l ajuta sa isi dea seama ce parte a corpului a fost folosita pentru a crea respectivul peisaj. Shoulder Hill Valley, Pectoral Dunes sau Desert of Backs sunt cateva din „peisajele” pe care Warner le-a fotografiat.

Warner isi descrie seria ca „un portret alternativ al fiintei umane a carei expunere trupeasca devine un peisaj al exprimarii sinelui si devine o motivare a sensului in spatiul in care suntem cufundati”.

In GALERIA FOTO va puteti pierde prin valea umerilor, groapea genunchilor sau dunele pectorarilor.

Sursa foto: Carl Warner


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.