Dino Tomic este un artist cu un talent ireprosabil. Reuseste sa creeze portrete hiper-realiste extrem de detaliate.

Este ceva in arta lui Dino Tomic care ne ademeneste si ne face sa vrem sa vedem mai mult. Nu este vorba doar despre atentia deosebita pe care pare sa o acorde detaliilor sau de maniera in care reuseste sa ne insele perceptia. Pe langa deosebit de realiste, desenele lui Tomic sunt si deosebit de expresive; au o forta si o vitalitate pe care artistul reuseste sa o transmita atat de coerent. Luati exemplul acestui desen in care Tomic reda intr-un mod realist un ochi. A reusit sa surprinda pana si reflextia genelor in iris sau venele de pe albul ochiului.

Priviti numai:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Nascut in Croatia, Dino Tomic s-a mutat la varsta de 14 ani in Norvegia. A urmat acolo cursurile unui colegiu de arta, desenatul fiind, de fapt, singurul lucru pe care stia sa il faca. S-a dedicat apoi artei tatuajului, exersand si muncind constant. Tomic lucreaza cu mai multe medii.Creion, acrilice, ilustratii digitale, picturi pe corp, Tomic pare sa se joace si sa exploreze fiecare mediu in parte.

Spune ca nu exista un secret, nici o tehnica ascunsa prin care desenele sale sunt atat de realiste. Nu am spune ca de „vina” este doar talentul sau ireprosabil. Tomis spune ca este vorba doar de straturi peste straturi de culoare pana reusesti sa pacalesti creierul ca ceea ce priveste este real.

Mai multe imagini cu arta lui Dino Tomic puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Dino Tomic


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.