Doi fotografi au reusit sa faca un curcubeu sa apara in mijlocul noptii.

Fara doar si poate cascadele sunt printre cele mai spectaculoase peisaje din natura. Modul in care apa reuseste sa-si faca loc printre stanci este uimitor. Si daca asta nu ar fi de ajuns, doi fotografi au reusit sa transforme caderile de apa intr-un spectacol absolut fascinant.

Sean Lenz si Kristoffer Abildgaard, doi fotografi din California, au aratat ca fotografiile cu cascade poti fi cu mult mai creative decat cele cu care suntem obisnuiti. Asa a aparut proiectul Neon Luminance.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Folosind bete fosforescente pe care le-au plasat pe fundul apei, cei doi au reusit sa obtina imagini cu un efect psihedelic. Pentru a surprinde urma de lumina lasata de neoane in timp ce erau purtate de curenti, cei doi au folosit modul de fotografiere long exposure. Acesta le-a permis sa dea fotografiilor un efect psihedelic. Expunerile au variat de la 30 de secunde la 7 minute. Pentru cadrele mai complicate, cei doi au unite mai multe bete fosforescente pentru a crea diferite patternuri de lumina.

"Suntem fascinati de lumina artificiala ca cea a lasarelor sau a betelor fosforescente si pentru ca suntem pasionati si de peisaje am vrut sa cream ceva ce nu am mai vazut pana acum. Pozele arata de parca nu sunt de pe Pamant" au declarat acestia.

Rezultatul este, intr-adevar, fascinant!

Mai multe imagini puteti gasi in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistilor.

Sursa foto: fromthelenz.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.