O serie spectaculoasa de fotografii in care pare ca trecutul s-a intalnit cu prezentul.

Este foarte usor sa uiti ca locul in care te afli azi a fost candva scena unor evenimente istorice importante. Este foarte usor sa treci cu vedere faptul ca plaja pe care te plimbi a fost amfiteatrul cele mai mari operatiuni amfibie din istore sau ca pe strada pe care plimbi marsaluiau in urma cu cateva zeci de ani soldatii in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Din dorinta de a le aminti oamenilor ca istoria este la fiecare pas a aparut „Know Where You Stand”, o campanie derulata de History Channel cu ajutorul fotografului Seth Taras. Scopul era cat se poate de simplu – sa ii faca pe oameni sa isi doreasca sa cunoasca povestea ascunsa a locurilor pe care le viziteaza sau in care traiesc.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Pentru a recrea scene intrigante, Seth a incercat sa imbine momente istorice cu fotografii realizate in aceleasi locuri. A cautat si fotografiat locuri care au fost candva scena unor evenimente memorabile, dupa care, cu ajutorul manipularii digitale, a facut ca trecutul si prezentul sa se intalneasca.

Campania "Know Where you Stand", derulata in 2010, a fost un real succes. A primit un Leu la Cannes, poate cel mai prestigios premiu din industria publicitatii, a fost tradusa in 30 de limbi si publicata in 130 de tari.

In GALERIA FOTO puteti urmari seria spectaculoasa de fotografii in care pare ca trecutul si prezentul s-au intalnit.

Sursa foto: Seth Taras


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.