Priviti cu atentie imaginile din interiorul acestui articol. Stim, va fi greu sa ne credeti, dar ceea ce par a fi fotografii obisnuite sunt, in realitate, desene realizate cu ajutorul pixurilor cu bila Bic.

Cand cei mai multi dintre noi schimba pixul cu tastatura, James Mylne il foloseste pentru a-si desene portretele hiper realiste. Mylne deseneaza in pix de peste 15 ani. Este, de altfel, unul din cei mai buni si cei mai cunoscuti practicanti ai acestui tip de arta. Si pe buna dreptate! Portretele sale sunt fara cusur.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Mylne poate petrece si pana la 100 de ore lucrand la un singur portret. O munca sisifica pentru unii tinand cont de migala de care are nevoie fiecare lucrare. Mai mult decat atat, din cauza mediului in care lucreaza, eventualele greseli nu pot fi corectate, ceea ce inseamna ca orice eroare, cat de mica, inseamna distrugerea intregului efort. Cu toate acestea, Mylne spune ca prefera sa foloseasca pixul cu bila Bic tocmai datorita nivelului ridicat de concentrare pe care il necesita fiecare desen.

Oricat de mult am incercat, nu am reusit sa gasim nici un detaliu care ar putea indica in vreun fel faptul ca aceste imagini sunt, in realitate, desene. Voi ati reusit?

Mai multe imagini cu uimitoarele portrete realizate cu ajutorului banalelor pixuri cu bila Bic puteti gasi in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: James Mylne


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.