O artista creeaza arta cu ceea ce cei mai multi dintre noi ar denumi simplu: mancare. In GALERIA FOTO puteti vedea ineditele sale tablouri.

Despre Red Hong v-am mai povestit si cu alte ocazii. Este, de fapt, o prezenta invariabila in paginile revistei noastre virtuale, si pe buna dreptate. Tanara artista originara din Malaezia nu a incetat sa ne surprinda cu proiectele ei deosebit de creative.

Asa cum ne-a obisnuit, Red experimenteaza constant cu diferite forme de pictura. Pana acum a pictat in pete de cafea si ceara. A mai realizat, printre altele un portret din carti sculptate si unul din sosete De aceasta dat, Red a creat arta cu ceea ce cei mai multi dintre noi ar denumi simplu: mancare. Numai ca, pentru tanara artista un fruct are potential artistic si, cu putina imaginatie, poate deveni o piesa intr-un tablou neconventional.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Noul proiect al artistei se numeste „31 Days of Creativity with Food” si si-a propus ca in fiecare zi a lunii martie sa creeze tablouri cu ajutorul exclusiv al alimentelor. Red a experimentat pana acum cu toate alimentele pe care vi le puteti imagina. De la fructe si legume, la biscuiti oreo, ketchup sau coji de oua, fiecare si-a gasit un loc in picturile sale neconventionale. Cum era de asteptat, foloseste pentru a-si modela tablourile cele mai banale ustensile de bucatarie, precum un cutit de unt sau betisoare chinezesti, dovedind inca odata ca nu ai nevoie de resurse complexe pentru a fi creativ.

„Sper ca acest proiect sa va inspire si sa va faca sa realizati ca nu aveti nevoie de prea multe unelete pentru a fi creativi si ca, asemeni copiilor, poti gasi amuzamentul chiar si in cele mai banale obiecte”, a spus Red, recunoscand, chiar, ca a inceput proiectul pentru a se motiva sa fie mai creativa.

Mai multe imagini cu neconventionalele tablouri din mancare puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistei.

Sursa foto: Red Hong Yi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.