Gesine Marwedel foloseste corpul uman ca un sevalet sau ca o bucata de lut, mai degraba, pe care o modeleaza intr-un flamingo suprarealist sau un peisaj montan.

Body painting-ul este o disciplina mereu fascinanta. Chiar daca efemera, tehnica pictatului pe corp necesita o regie bine pusa la punct pentru ca, dincolo de culoare, trupurile pictate trebuie modelate si transformate in asa fel incat produsul final sa nu mai fie un corp, ci o metamorfozare a lui.

Ca multi altii, Gesine Marwedel este si ea o artista care s-a specializat in arta body painting-ului. Numai ca, ceea ce face Gesine este mai mult decat o simpla pictura pe corp, este o transformare in adevaratul sens al cuvantului. Tanara artista foloseste corpul uman ca un sevalet sau ca o bucata de lut, mai degraba, pe care o modeleaza intr-un flamingo suprarealist sau un peisaj montan.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Pe langa o artista desavarsita, Gesine este si o specialista in logopedie si isi doreste sa-i poata ajuta pe copiii cu probleme. In timpul facultatii a lucrat intr-un orfelinat indian unde a ajutat copiii bolnavi prin intermediul terapiei creative, precum arta sau muzica. Spune ca acesta a fost momentul in care s-a decis sa invete tehnica body painting-ului. Admite, de asemenea, ca si pictura pe corp este un fel de terapie pentru ca ii ajuta pe oameni sa isi redescopere frumusetea.

Gesine foloseste pentru pictura corpurilor numai culori eudermice, care sunt naturale, fiind compuse din apa minerala si noroi termal.

Mai multe imagini cu trupurile pictate de Gesine puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistei

Sursa foto: Gesine Marwedel


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.