Un cuplu isi documenetaza fiecare calatorie intr-un mod pe cat de simplu, pe atat de inedit. Vezi despre ce este vorba.

In 2005, Tom Robinson se afla pe o plaja din Brighton. In timp ce se relaxa, Tom s-a gandit ca ar fi interesant sa isi fotografieze picioarele sale si ale iubitei in timp ce se jucau in apa. Le-a placut atat de mult fotografia, incat s-au decis sa isi fotografieze picioarele in toate tarile pe care aveau sa le viziteze.

Au trecut de atunci 6 ani, iar picioarele lui Tom si ale iubitei sale, Verity, au vazut 31 de tari. Sau ei au vazut lumea prin varful picioarele, if you may. Au adunat pana acum 90 de fotografii din destinatii care mai de care mai exotice sau mai inedite. Machu Picchi, raul Maekok dinThailanda sau muntii Anzi sunt doar cateva din obiectivele in care cei doi si-au fotografiat picioarele.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

"Peste 30 de ani va fi grozav sa ne uitam peste aceste fotografii - sa ne amintim de locurile pe care le-am vizitat, sa vedem cum moda a trecut si revenit si cum picorusele astea s-au facut mai mari si mai mari", a spus Tom potrivit Dail Mail.

In 2010, in timpul unei calatorii in Thailanda, Tom a cerut-o de nevasta pe iubita sa, Verity. La scurt timp dupa, o noua pereche de picioruse a aparut in fotografii: fiica lor, Matilda. Aaaaw.

Cum vi se par fotografiile?

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Tom Robinson


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.