Cu iubita de mana, Murad Osmann ne invita intr-o incursiune intima in jurul Pamantului

Peste Murad Osmann am dat din intamplare. Din link in link. Era imposibil sa nu o fac, tinand cont ca fotografiile sale au facut inconjurul lumii virtuale. Si asta pentru Murad Osmann si-a transformat calatoriile intr-un proiect foto pe cat de simplu, pe atat de frumos.

Cu iubita de mana, fotograful rus ne invita intr-o incursiune intima in jurul Pamantului. In fotografiile pe care le-a imortalizat prin toate colturile lumii, iubita sta intotdeauna cu spatele la camera, fapt ce da imaginilor un plus de mister. De la Moscova la Venetia, din Londra pana in Orientul indepartat, iubita il tine de mana si pare sa il conduca spre cele mai frumoase destinatii.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Si-a numit proiectul „Follow me” si a adunat pana acum peste 30.000 de fani pe Instagram.

Prima fotografie a facut-o in Barcelona. „Nataly era putin iritata de faptul ca fotografiez absolut orice, asa ca m-a luat de mana si a incercat sa ma miste din loc. Asta nu m-a impiedicat sa ma opresc din fotografiat. Asa a inceput totul”, isi aminteste Murad Osmann, potrivit DailyMail.

„Fotografia inseamna un mod de a captura lucrurile pe care alti oameni le-ar putea rata. E un mod de a comunica”, mai spune artistul rus.

Nu stiu exact ce anume din proiectul lui Murad Osmann a atras atentia lumii intregi. Poate faptul ca este un proiect simplu, dar bine gandit si documentat. Poate nota de mister pe care o au fotografiile. Poate faptul ca am vrea sa fim noi in locul lor. Sau poate fundul iubitei sale fotografiat peste tot pe unde au calatorit. Cert este ca nu am putut sa ma opresc pana nu am vazut toate fotografiile.

Voua cum vi se par?

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Murad Osmann


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.