Vinurile Purcari – apreciate de peste 185 de ani, de la curtea tarilor rusi pana la Casa Regala a Angliei - sunt noul sponsor al emisiunii MasterChef, show-ul culinar cu audiente record de 4 milioane de telespectatori pe PRO TV. Vinurile Purcari completeaza astfel bucataria show-ului culinar MasterChef si vin sa stimuleze inca o data creativitatea participantilor.

Vinurile Purcari – apreciate de peste 185 de ani, de la curtea tarilor rusi pana la Casa Regala a Angliei – sunt noul sponsor al emisiunii MasterChef, show-ul culinar cu audiente record de 4 milioane de telespectatori pe PRO TV. Vinurile Purcari completeaza astfel bucataria show-ului culinar MasterChef si vin sa stimuleze inca o data creativitatea participantilor.

Concurentii isi vor putea imbogati preparatele cu vinurile regale Negru de Purcari Anniversary Edition, Rosu de Purcari, Alb de Purcari, vinuri de soi Rara Neagra de Purcari, Cabernet-Sauvignon de Purcari, Merlot de Purcari, Pinot Noir de Pucari, Rose de Purcari, Chardonnay de Purcari, Sauvignon de Purcari, Pinot Gris de Purcari si vinul de desert Purcari Icewine.

Calitatea vinurilor Purcari a fost premiata cu peste 80 de distinctii la cele mai prestigioase concursuri internationale, marca Purcari, fiind cel mai scump brand privat din Republica Moldova, estimat la 17 milioane de dolari, potrivit studiului realizat de agentia de rating din Ucraina, MPP Consulting. Vinurile Purcari sunt apreciate pe trei continente, in peste 30 de tari ale lumii: Romania, Rusia, Germania, Japonia, Statele Unite.

Noul sezon MasterChef incepe la PRO TV in 5 martie.

“Am hotarat sa sustinem MasterChef deoarece emisiunea reuneste oameni pasionati de arta culinara, pentru care bucataria este o reala bucurie, nu o meserie si care, prin talentul, inventivitatea si placerea de a gati isi pot schimba vietile. Vinul bun este un cantec de suflet, o arta mostenita din vremurile de legenda. Prin asocierea cu MasterChef, Vinaria Purcari impartaseste pasiunea si tandemul vinului cu adevarata arta culinara”, potrivit Victor Bostan, CEO Vinaria Purcari.

Ramaneti la curent cu noutatile despre vinurile Purcani pe site-ul www.purcari.md, dar si prin pagina www.facebook.com/purcari.

In Romania, vinurile Purcari sunt promovate cu succes de catre importatorul exclusiv Crama Ceptura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.