Chris Hadfield este unul din rezidentii Statiei Spatiale Internationale. De curand, acesta a realizat un material video in care explica cum se gateste la bordul navei spatiale si de ce painea este interzisa.

Chris Hadfield este, probabil, unul din cei mai iubiti rezidenti ai Statiei Spatiale Internationale. Astronautul canadian posteaza periodic pe conturile sale de Facebook sau Twitter filmari sau fotografii realizate la bordul navei. De curand, a realizat un material video prin care explica privitorilor cum se unge tortilla cu miere si unt de arahide atunci cand gravitatia si de ce painea este interzisa.

"In primii ani de explorare a spatiului mancarea era sub forma de pasta, acum, insa, ne permitem sa mancam aproape tot ce se poate manca pe Pamant. Cu mici exceptii, totusi: nu ne putem face sandwich-uri folosindu-ne de felii de paine. Painea este interzisa aici dintr-un simplu motiv, firimiturile plutesc sau ajung in micile orificii ale aparaturii de bord", a explicat Chris Hadfield potrivit DailyMail.

Materialul face parte dintr-o emisiune de gatit ce ar urma loc sa aiba la bordul navei spatiale. In primul episod din "Chris Hadfield's Space Kitchen", astronautul a aratat cum se unge tortilla cu unt de arahide si miere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.