Speram sa va placa pe cat de mult ne-au placut si noua.

Poate ca ati mai auzit pana acum de Flickr Commons. In caz ca nu, Flickr Commons reprezinta arhivele de fotografii ale unor institutii publice celebre din lume. Este locul unde poti gasi comori ascunse: poze istorice, poze cu personalitati sau poze care surprind oameni oameni obisnuiti in situatii neobisnuite.

De curand, Flickr Comoons a implinit 5 ani. La lansarea sa, pe 16 ianuarie 2008, Flickr Commons avea doar 1.500 de poze. Cinci ani mai tarziu, a ajuns la peste 250.000 de poze.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Cu aceasta ocazie, Flickr a realizat o selectie a celor mai vizualizate si comentate fotografii din arhive pentru a ne arata „frumustea si emotia acestor imagini aflate in colectia publica a unor institutii civice din lume"

Ne-am uitat si noi prin galeria aniversara Flickr Commons si am ales 15 fotografii care ne-au impresionat si pe care ne-am gandit sa le impartasim cu voi.

Speram sa va placa pe cat de mult ne-au placut si noua.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.