Cateva experimente fotografice pe care le veti indragi.

Joel Robinson traieste intr-o lume de poveste. O lume creata de el insusi in care se joaca pe sine in rol principal. Vorbim despre o lume in care nu te mai mira nimic si nimeni, in care livrescul capata proportii hiperbolice, iar Joel isi poate schimba proportiile dupa bunul plac asemeni lui Alice in Tara Minunilor.

Tanarul artist de origine canadiana mai este cunoscut si sub denumirea de Boy Wonder. Si nu degeaba, as indrazni sa adaug tragand cu ochiul la experimentele sale fotografice pline de imaginatie si creativitate. Cu aparatul foto in brate, Joel Robinson pare sa fi pornit intr-o explorare curioasa si uneori, de cele mai multe ori, de fapt, fantezista a lumii din jur. Iar fotografiile lui spun la fel de multe despre el, pe cat ascund.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Cazand, probabil, in gaura Iepurelui cel Alb, Joel ajunge intr-o lume in care pana si cele mai banale obiecte capata o identitate noua si proprie. Pe acest taram de poveste, cartile capata proportii hiperbolice si par sa intre in dialog cu cititorul lor, cad boabe de cafea din cer, iar frunzele se transforma in note muzicale.

Cred ca, asemeni mie, va va fi greu sa nu indragiti fotografiile lui Joel Robinson. Pardon! Povestile lui.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina artistului.

Sursa foto: Joel Robinson


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.