Se spune ca lucrurile bune vin celor care stiu sa astepte. Lincoln Harrison a astepta 15 ore pentru aceste imagini superbe.

Privind aceste fotografii, aproape ca nu iti vine sa crezi ca autorul lor a pus mana pentru prima data pe un aparat foto cu doar doi ani in urma.

Lincoln Harrison este un fotograf autodidact. Si-a cumparat primul aparat foto in urma cu doi ani, intentionand sa-l foloseasca, initial pentru a fotografia hainele pe care urma sa le vanda pe eBay. O saptamana mai tarziu, avea deja opt lentile si alte „bunatati”.

Asa ajungem la seria incredibila de fotografii cu lunga expunere pe care a realizat-o cu traseul stelelor deasupra cerului australian. Pentru a surprinde aceste rasuciri luminoase superbe, Harrison a petrecut 15 ore cu aparatul indreptat spre cer.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

"Spiralele luminoase care se vad in fotografii, sunt rezultatul miscarii de rotatie a Pamantului si te fac sa crezi ca milioane de stele traverseaza cerul intr-o miscare de rotatie. Fara cladiri si lumina artificiala in jur, cerul este incredibil de clar si este uimitor cata frumusete poti capta cu ajutorul camerei.", spune Lincoln Harrison.

Fotografiile au fost realizate deasupra lacului Eppalock din Australia, unul din locurile sale preferate.

Mai multe imagini cu incredibilele stele cazatoare puteti vedea in GALERIA FOTO sau pe pagina artistului.

Sursa foto: Lincoln Harrison


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.