In 1930, un grup de exploratori si producatori de documentare calatoresc in misterioasa insula Skull, langa Sumatra, pentru a verifica legendele despre o gorila gigant numita Kong. Odata ajunsi, acestia descopera ca King Kong este o creatura reala.

In 1930, un grup de exploratori si producatori de documentare calatoresc in misterioasa insula Skull, langa Sumatra, pentru a verifica legendele despre o gorila gigant numita Kong. Odata ajunsi, acestia descopera ca King Kong este o creatura reala, care traieste in jungla ce ascunde si protejeaza fapturi preistorice de milioane de ani.

King KongPe masura ce exploratorii cauta gigantica maimuta, expeditia ii pune fata in fata atat cu King Kong cat si cu dinozaurii ce sunt dusmanii gorilei. In cele din urma, atentia lui King Kong este atrasa de catre o frumoasa femeie. Acum bland, King Kong este prins si incatusat pentru a fi trimis la New York. Dar cat timp poate fi tinuta in lanturi o gorila inalta de sapte metri si jumatate ?

Regizor: Peter Jackson

Distributie: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody, Andy Serkis, Jamie Bell, Kyle Chandler, Lobo Chan, Thomas Kretschmann, Evan Parke, Colin Hanks, John Sumner

Sursa: hmultiplex.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.