Petreci prea multi timp pe scaun, la birou? Ai amortit stand in aceeasi pozitie ore in sir? Eh bine, exista o solutie.

Pentru persoanele care vor sa fie mai active la locul de munca au fost inventate birourile tribuna sau cele care incorporeaza o banda de alergat. Dar, daca vrei sa te intinzi, dar nu poti sa te ridici de la birou pentru ca ai prea mult de munca? Eh bine, pentru acestia a fost inventat Altwork Station, o consola de lucru mobila care ti-ar putea face viata mai usoara.

Altwork Station iti va permite sa lucrezi din aproape orice pozitie doresti. Biroul se poate transforma intr-o masa de lucru obisnuita, in sezlong sau chiar in pat. Cei care doresc sa lucreze din picioare, pot face si acest lucru.

Biroul-mobil ofera nu mai putin de 40 de pozitii in care te poti aseza in zilele aglomerate. Mai mult, consola poate fi modificata in functie de conformatia fizica a fiecaruia, protejand astfel sanatatea acestora.

Altwork Station este inventia unor designeri din California si va intra in productie incepand cu anul viitor. Pretul va fi de 5,900 dilari, dar pentru precomenzi pretul va fi unul de 3,900 dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.