Aceasta casa din Australia pare ca pluteste deasupra marii.

Priviti imaginea de mai jos. Nu este de-a dreptul spectaculoasa? Ce anume face aceasta casa moderna sa pluteasca deasupra marii?

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Jucandu-se cu perspectiva si imbinand-o cu un deign elegant si modern, compania F2 Architecture din Australia a reusit sa creeze o casa care pare sa pluteasca deasupra coastei australiene. Iluzia dispare in momentul in care cladirea este privita din orice alt unghi, dar asta nu inseamna ca micuta si cocheta casa nu atrage priviri. Privita din alt unghi, devine evident faptul ca aceasta a fost construita pe un stalp inalt de 40 metri, montat langa un deal si in apropierea plajei.

Odata ce traversezi podul care leaga strada de casa, vei fi intampinat de o priveliste absolut superba a plajei Fairheaven,

Cladirea poate fi inchiriata pentru pretul de 440 - 1.220 de dolari australieni pe noapte, iar regulile sunt destul de stricte: nu ai voie cu animale sau copii in aceasta casa.

Ati petrece o noapte in aceasta casa?

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO de mai jos.

Foto main si interior: f2architecture.com.au


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.