Sunt sigura ca ati vazut pana acum multe fotografii de peisaj. Insa nu ca acestea.

Fotografia de tip infrarosu este un tip aparte de fotografie. Presupune folosirea unor filtre speciale in fata obiectivului care lasa sa treaca doar radiatiile din spectrul infrarosu, astfel incat senzorul sa blocheze cea mai mare parte a spectrului luminos vizibil si sa permita doar luminii infrarosii sa treaca prin camera. Cu alte cuvinte, acest gen de fotografie reuseste sa dea nastere unui efect aparte in care culorile par sa aiba mai multa forta.

Dar nu despre fotografia de tip infrarosu in general vrem noi sa va povestim, ci despre David Keochkerian, un fotograf amator din Franta care reuseste cu ajutorul aparatului foto sa creeze o lume desprinsa parca din povesti. Priviti numai:

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Folosind aceasta tehnica David Keochkerian da fotografiilor sale un farmec aparte, ca de poveste. Nu stim voi, dar dupa ce i-am vazut fotografiile noi credem ca apelativul de „amator” nu i se potriveste deloc. : )

Desi la inceput, are un portofoliu impresionant pe ca va invitam sa il rasfoiti in GALERIA FOTO, dar si pe profilul artistului.

Sursa foto: David Keochkerian


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.