Pe strazile orasului Denver, Colorado, dintr-un controler cat se poate de realistic apare un Mario la fel de veridic. Este vorba, bineinteles, de o iluzie optica realizata din creta colorata si cu multa rabdare.

Chris Carlson, un artist de origine americana, pare sa aiba doua mari pasiuni: jocurile video retro si arta stradala 3D. Nu este pentru prima data cand Chris Carlson si-a aratat dragostea pentru clasicele jocuri Nintendo. A creat, nu cu foarte mult timp in urma, un desen 3D ce ilustreaza foarte cunoscutul si indragitul joc Tetris. Recent, artistul a realizat portretul unui personaj iconic al jocurilor video: Mario.

Astfel ca, pe strazile orasului Denver, Colorado, dintr-un controler cat se poate de realistic apare un Mario la fel de veridic. Este vorba, bineinteles, de o iluzie optica realizata din creta colorata si cu multa rabdare.

Pentru a-si finaliza creatia, Chris Carlson a lucrat 11 ore, iar travaliul artistului il puteti urmari in acest timpe-lapse.

Foto main si interior: captura Youtube.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.