Sunt 304 componente in total, asamblate pentru functionalitate si spectacol vizual, atat pe partea frontala cat si pe cea dorsala. Domurile din aluminiu, daca ar fi scoase din mediul lor, ar semana cu forma planetei Saturn, avand un disc pentru miscare si o greutate de numai 0.58 grame.

Nu stim de ce, dar ceasul acesta seamana cu o broasca. Nu e o replica ieftina, ci o bijuterie in adevaratul sens al cuvantului. Nu e o inventie trasnita, ci doar un accesoriu pentru cei care vor sa iasa putin din tipar. Ba stim exact de ce arata asa, ca doar asta ne spune si numele: HM3 Frog. De la orologierii geniali din curtea MB&F.

Frog scoate limba mereu, fie ea verde sau albastra. Are ochii bulbucati, cat sa se vada de la cinci metri. E simplu si totodata spectaculos. Are titan, safir, aur galben, aur alb si piele de crocodil. Dar sa ne referim putin la design, ca aici exceleaza produsul. Ce poate fi mai atractiv decat doua jumatati de sfera slefuite perfect, in interiorul carora se afla doua domuri din aluminiu, cu cifre suficiente pentru a afisa minutele si orele? Efectul creat de sfere este grozav, ceasul putand fi citit din multe unghiuri, fara a roti mana caracteristic.

MB&F nu s-a multumit cu un decupaj banal pentru data, asa ca a pus o roata dedicata, inscriptionata cu cifre de la 1 pana la 31. Sunt 304 componente in total, asamblate pentru functionalitate si spectacol vizual, atat pe partea frontala cat si pe cea dorsala. Domurile din aluminiu, daca ar fi scoase din mediul lor, ar semana cu forma planetei Saturn, avand un disc pentru miscare si o greutate de numai 0.58 grame.

Ceasurile cu rotor verde vor fi disponibile intr-o serie limitata la doar 12 exemplare. Cele cu rotor albastru nu vor fi limitate, insa pretul este cel care le pune intr-un colt exclusivist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.