Priveste imaginile de mai jos. Ce vezi? Trei vase de flori din lemn vei spune. Ma vei crede cand iti voi spune ca aceste vaze au fost, la un moment dat, creioane de colorat?

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Aceste vaze superbe au iesit din mainile artistului finlandez Tuomas Markunpoika. Numai ca, in loc de lut, cum ar fi normal, Markunpoika a creat aceste sculpturi din creioane colorate. Pun pariu ca nu te-ai fi gandit vreodata ca ai putea folosi creioanele colorate la altceva in afara de desenat.

Artistul a folosit cateva sute de creioane pe care le-a imbinat cu un adeziv. Apoi, cu ajutorul unui strung le-a sculptat pana a obtinut aceste vase de flori inedite.

"De cele mai multe ori, folosim creioanele pentru a ne asterne gandurile si ideile. Dar, exista o legatura inseparabila intre arta si mestesug", spune Markunpoika. "Frumusetea creionului trece neobservata atunci cand este folosita doar in scopul sau primar."

Si-a numit seria ‘Amalgamated’, iar in clipul de mai jos puteti urmari procesul prin care au fost create aceste vase. De asemenea, in GALERIA FOTO puteti vedea mai multe imagini cu rezultatul imbinarii creioanelor colorate.

Amalgamated from Studio Markunpoika on Vimeo.

Sursa foto: markunpoika.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.