Un refugiu modern in mijlocul pustiului.

La doar 30 de minute de Palm Springs, in imprejurimile pustii ale desertului Mojave, Marc Atlan a gasit locul potrivit pentru a ridica, impreuna cu arhitectii de la Oller & Pejic, ceea ce avea sa devina „Casa Neagra a Desertului” (The Black Desert House).

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Spre deosebire de majoritatea locuintelor, The Black Desert House nu a fost creata pentru a fi locuita, ci pentru a fi impartasita.Creatorii ei o numesc o „casa comerciala”, in sensul ca cele trei dormitoare ale casei pot fi inchiriate de catre companiile de productie foto, video sau publicitare.

Designul minimalist, liniile drepte, unghiurile ascutite, peretii vopsiti in negru fac din The Black Desert House o casa extrem de modern ce se afla intr-o opozitie frapanta cu peisajul pustiu si salbatic ce o inconjoara.

Cocotata pe un deal, la poalele unor bolovani preistorici, Black Desert House este o ascunzatoare minimalista unica. Prin ferestrele inalte poti admira 70 de mile de peisaj desertic neatins de mana omului - o panorama de umbre, culori si lumini in continua schimbare.

Casa este compusa din trei dormitoare, o bucatarie, o terasa, o curte si o piscina.

Mai multe imagini cu superba casa din mijlocul desertului puteti vedea in GALERIA FOTO.

Sursa foto: The Black Desert House


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.