Imagineaza-ti ca unul din fostii tai iubiti ar crea un pantof in amintirea relatiei voastre. Cum ar arata?

Cand vine vorba de relatii si fosti iubiti, cei mai multi dintre noi aleg sa le ingroape adanc. Sebastian Errazuriz prefera sa isi aminteasca de ele si sa pastreze vie imaginea fiecarei femei de care a avut mai mult sau mai putin norocul sa se indragosteasca.

Asa a aparut proiectul 12 Pantofi pentru 12 Iubite (12 Shoesfor12Lovers), o colectie creativa in care designerul, inspirat de fostele sale iubite, a sflefuit cate o pereche de pantofi dupa chipul si personalitatea fiecareia in parte. A vrut prin acesta sa isi documenteze iubirile, relatiile si propriile slabiciuni. Nu avea habar de cat de complex si dificil avea sa fie procesul, dar la finalul travaliului, rezultatul este un frumos proiect care celebreaza amintirea fostelor mari iubiri.

Pe langa un design creativ si denumirile cheie ca „The Rock” Alice sau „The Ghost” Valentina, Errazuriz a mai pregatit pentur fiecare iubita in parte cate o poveste.

Alice a stiut ca noi vom fi impreuna cu mult timp inainte ca eu sa stiu”, scrie Errazuriz despre fosta sa iubita Alice „The rock”. „A mai stiut, de asemenea, ca ne vom desparti la un moment dat, desi eu am vrut intotdeauna sa cred contrariul. Niciunul din noi nu a stiut ca va dura atat de putin. Am iubit-o atat de mult. Mereu o voi iubi.

Cei 12 pantofi imaginati de Sebastian Errazuriz impreuna cu anecdotele despre fiecare iubita in parte le puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe blogul artistului.

Sursa foto: Sebastian Errazuriz Studio


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.