Uita-te de doua ori. Nu, nu! Nu este o fotografie

Va vine sa credeti sau nu, aceasta imagine incredibil de realista cu Morgan Freeman a fost desenata cu degetul, pe un iPad Air. Fara editari, fara layere multiple, fara vreun buton magic in Photoshop. Kyle Lambert a pictat portretul artistului, pe un iPad Air, cu mult talent, rabdare si un singur deget.

Ce-i drept, Kyle Lambert este pictor si ilustrator. Si-a creat un canal de Youtube pentru a ne incanta si pe noi cu talentul sau. Urca acolo frecvente clipuri cu proiectele sale artistice, cele mai multe portrete pictate cu degetul, ca cel mai de mai jos.

Chiar daca pare ca pentru Lambert realizarea unui astfel de portret hiper realist este floare la ureche, artistul a marturisit celor de la Mashable ca a durat aproximativ o luna sa finalizeze pictura cu Morgan Freeman.

Va vine sa credeti ca o pictura atat de complexa a fost realizata cu un singur deget, cu ajutorul unui gadget pe care, cei mai multi dintre noi il folosesc pentru a se juca Angry Birds?

Citeste si:

Uita-te de doua ori! 9 iluzii optice grozave


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.