Imaginati-va o camera in mijlocul oceanului. Imaginati-va ca puteti inota in apele ireal de albastre ale Oceanului Indian sau cu puteti dormi sub apa inconjurati de de pestisori Nemo. Nu, nu, nu trebuie sa va treziti la realitate. Un astfel de loc chiar exista.

Se numeste The Manta Resort si este, probabil, cel mai frumos hotel pe care l-am vazut vreodata. Aflat in Oceanul Indian, in apropierea insulei Pemba, The Manta Resort este un hotel mic cu camere atat deasupra apei, cat si dedesubtul ei.

Conceputa de Mikael Genberg, The Manta Resort este un fel de insula plutitoare privata. Camera subacvatica, aflata la 4 metri sub nivelul oceanului, ofera norocosilor care isi petrec timpul acolo o priveliste unica. Apa este de un albastru perfect, iar creaturile marine sunt atat de multe si diferite incat privitul pe fereastra s-ar putea sa se transforme intr-o activitate preferata.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

The Manta Resort a fost deschis inca din 2008, dar camera subacvatica este a fost adaugat hotelului abia de curand. Pana cum, doar sase persoane au avut privilegiu de a dormi sub apa, cu pestii.

Cum era de asteptat, pretul este si el pe masura – 750 de dolari de persoana pentru o noapte petrecuta in acest mic. Dar, trebuie sa recunoastem, este, probabil, camera cu cea mai frumoasa priveliste. Asta daca nu va deranjeaza sa fiti priviti de creaturi marine in timp ce dormiti.

Mai multe imagini puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina hotelui.

Sursa foto: The Manta Resort


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.