Buna dimineata! Va propun un exercitiu de imaginatie. Inchideti ochii si imaginati-va sa sunteti undeva pe riviera italiana. Va urcati in minunatia asta de iaht desprins parca dintr-un film James Bond, iesiti din port si urmeaza sa va petreceti dupa-amiaza navigand prin insule, band vin spumant, inotand si bronzandu-va.

Acum treziti-va la realitate pentru ca, desi cu mult mai accesibil decat majoritatea iahturilor, Jet Capsule costa totusi vreo 150.000 de euro.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Perpaolo Lazzarini, designerul din spatele Jet Capsule si-a dat toata silinta sa reduca pe cat posibil ambientul luxos specific iahturilor si sa il comprime intr-o capsula compacta si moderna.

Lunga de sapte metri si inalta cu putin peste trei metri, Jet Capsule pastreaza toate facilitatile pe care te-ai astepta sa le aiba un iacht in toate regula. Este suficient de spatios incat sa adaposteasca opt persoane, are un dormitor, o toaleta, o platforma pentru scufundari si un spatiu care poate fi usor transformat in bucatarie. Dotat cu un motor de 325 cai putere, mini-iahtul poate naviga cu o viteza de 25 de noduri, ceea ce nu e rau deloc.

Citeste si:

Locul in care ti-ai dori sa fii: viata pe un spa plutitor

Jet Capsule a fost gandit ca „o barca suficient de mica incat sa fie manevrata cu usurinta, dar in acelasi timp suficient de spatioasa incat sa-ti poti invita cativa prieteni”, spune Perpaolo Lazzarini.

Si chiar daca este mai scumpa decat multi dintre noi si-ar putea permite, trebuie sa recunoastem ca, pentru bogatasii cu mai putin zerouri in cont, este o optiune cat se poate de accesibila. Si da, nu ne-ar deranja deloc sa avem una : ))

Mai multe imagini cu mini-iahtul Jet Capsule puteti vedea in GALERIA FOTO, dar si pe pagina designerului.

Sursa foto: lazzarinidesign.net


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.