Stiati ca exista o sticla care poate capta sunetele? Wait, what! Stiu, suna aproape imposibil dar cineva a inventat un dispozitiv ingenios care poate inregistra si reda sunetele. Va spunem mai multe despre el in articol.

V-ati imaginat vreodata ca puteti prinde sunetele din jurul vostru intr-o sticla? Eh, bine, chiar se poate. Re: Sound Bottle este, fara doar si poate, cea mai ingenioasa inventie de anul acesta.

Creat de Jun Fujiwara, un student de la Universitatea Tama Art din Japonia, Re: Sound Bottle este un dispozitiv capabil sa inregistreze si sa redea sunete. Conceptul este cat se poate de simpul si tot ce trebuie sa faceti pentru a pune minunatia in functiune este sa ii scoateti dopul si distractia poate sa inceapa.

Re: Sound Bottle inregistreaza si salveaza automat orice sunet ajunge pana la compomentele sale electronice. Iar daca vreti sa inregistrati mai multe sunete, nu este nici o problema pentru ca Re: Sound Bottle este conceput in asa fel incat sa stocheze sunetele intr-o baza de date.

Dupa ce v-ati plictisit de capturat sunete din imprejurimi, tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti sticla. Imediat, dispozitivul va reda un mix format din sunetele inregistrate anterior.

Dar mai bine vedeti singuri


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.