Fanii Star Wars pe receptie: fiti mai aproape de personajele preferate cu un cadou de colectie!

Daca primele filme au reprezentat experienta cinematografica suprema a anilor 70, varianta scrisa a dus creativitatea pe culmi interstelare si a reusit sa surpinda si sa creeze in paginile ei un intreg univers. Prima saga care a fascinat intr-atat incat s-a simtit nevoia unei continuari firesti a aventurilor dar si nevoia de a explica anumite evenimente premargatoare celor surprinse in film!

Intr-o colectie ce cuprinde o selectie a celor mai bune 24 de titluri publicate international sunt surprinse atat cele 6 episoade ecranizate, dar si alte aventuri ale eroilor, datate inainte, intre sau dupa evenimentele din filme.

Prin ele aflati cum Luke Skywalker a devenit eroul din prezent, cum Steaua Mortii si-a extins puterea in univers, de ce si cum a fost inlesnita aparitia lui Darth Maul sau ce planuri aveau cavalerii Jedi. Chewbacca, Han Solo, printesa Leia, R2-D2, Darth Vader, Darth Maul, Jedi, pe toti ii veti regasi in acest razboi ce a fascinat milioane de oameni: Alianta Rebela vs. Imperiu.

O lume cu reguli proprii, cu personaje unice si bine conturate, planete cu istorie aparte si conflicte nemaintalnite.

Cartile Star Wars stau in topul literaturii SF si creaza un context ideal in care imaginatia noastra poate patrunde si se poate dezvolta, fascinand prin complexitatea intrigii si a conflictelor, a actiunii si a dramei.
Colectia Star Wars este publicata in editie de lux, cu coperta cartonata.

Colectia Star Wars este publicata in editie de lux, cu coperta cartonata.

La achizitionarea a 3 carti, fanii au oportunitatea de a-si alege, cu numai 1 leu, un tricou de colectie, cu personajul preferat, intr-o forma grafica exceptionala!

In februarie, Editura Amaltea iubeste alaturi de tine!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.