Despartirile ne trezesc cele mai dureroase sentimente si ajung chiar sa schimbe caracterul unui om. Cele mai groaznice despartiri sunt insa cele dintre doi oameni care se iubesc neconditionat pentru ca dn acel moment inimile lor nu se vor mai vindeca niciodata.

Credeai ca despartirile din viata reala sunt cele mai dureroase? Nici vorba de asa ceva. Cateva carti sunt atat de pline de emotie si de trairi dintre cele mai intense, incat despartirile dintre protagonisti sunt sfasietoare.

Ai putea spune ca sunt doar niste carti si ca nimic nu este adevarat. Intr-adevar asa este, dar cartile pana la urma sunt proiectii ale autorilor, sunt sentimente traite de cei care le scriu, sunt emotii transpuse in cuvinte.

"Despartirile au ceva din melancolia asfintitului, o blanda stralucire care ascunde in ea avertismentul intunericului." - Anonim

1. Why we broke up – Daniel Handler

Povestea de dragoste dintre Min si Ed a fost compromisa inca de la inceput. S-au placut imediat cum s-au vazut insa relatia lor nu era privita cu ochi buni printre colegii de munca. Au incercat sa faca lucrurile sa mearga si fiecare dintre ei a iesit din zona proprie de confort spre fericirea celuilalt.

Ea mergea la meciuri de baschet ca sa ii faca lui pe plac, iar el se uita la filme indiene pentru a o face pe ea fericita.

La un moment dat Min realizeaza un lucru devastator referitor la marile diferente dintre ea si partenerul ei. Min apeleaza la memoria lui Ed si ii cere sa analizeze foarte bine tot ceea ce s-a intamplat intre ei pana in momentul respectiv.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto main: cuplu desenat pe tabla sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.