Yuppy 12 August 2015 19:16
Johnny Ward ura ideea unui job de la 9 la 5. Asa ca si-a dat demisia si si-a urmat visul: sa fie complet liber.

Johnny Ward provine dintr-o familie irlandeza saraca. in adolescenta a avut probleme cu autoritatile si nu a reusit niciodata sa isi gaseasca locul in lume. A urat ideea unui job de la 9 la 5 si a incercat sa triseze sistemul. A acceptat sa participe chiar si in experimente medicale pentru a face rost de bani.

In cele din urma, Johnny s-a angajat intr-o companie de vanzari din Australia, unde castiga aproape 20.000 dolari pe luna din comisioane. Dar banii nu il faceau fericit. Dupa cateva luni, tanarul a decis sa isi dea demisia si sa faca ceea ce isi doreste: sa calatoreasca.

"Mi-am dat seama ca am doar o viata si nu vreau sa o petrec intr-un loc in care nu vreau sa fiu" a spus acesta potrivit Bored Panda.

Asa ca a inceput un blog de calatorii, setp4ward.com. Incet, si-a dat seama cum poate face bani din aceasta pasiune. Azi castiga aproximativ o mie de dolari pe zi muncind doar cateva ore pe saptamana.

Pana acum a calatorit in 152 de tari, iar scopul sau este sa viziteze intreaga lume.

A photo posted by Johnny Ward (@onestep4ward) on

A photo posted by Johnny Ward (@onestep4ward) on

A photo posted by Johnny Ward (@onestep4ward) on

A photo posted by Johnny Ward (@onestep4ward) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.