Facebook este un angajator extrem de cunoscut nu doar pentru conditiile de munca si pentru faptul ca este un gigant in industria social media, ci si pentru intrebarile extrem de dificile de la interviurile de angajare.

Potrivit comunitatii online Glassdoor, Facebook pune, alaturi de Google, cele mai dificile intreabari la interviurile de angajare. Iata cateva dintre ele:

1. “Cate postari despre zile de nastere sunt publicate intr-o zi oarecare pe Facebook?” – intrebare pentru postul de Facbook data scientist.

2. “Ai voie sa arunci cu zarul de 3 ori. Vei primi suma X de bani atunci cand pica numarul cel mai mare. Ai voie sa te opresti in orice moment doresti. De exemplu, daca nimeresti 6 din prima incercare ai voie sa te opresti. Ce suma te astepti sa castigi?” – intrebare pentru postul de Facebook data scientist.

3. “Cati bani sunt cheltuiti pe internet?” – intrebare pentru postul de Facebook account manager.

Foto: job sursa Shutterstock.com

4. “Cum ai vinde Facebook clientilor? Care sunt beneficiile pe care un client le are atunci cand isi face reclama pe Facebook?” – interviu pentru postul de Facebook Client Partner.

5. “Spune-mi ce ai face daca ai observa ca rata de incarcare a pozelor ar scade brusc cu 50%?” – intrebare pentru postul de Facbook Operations Associate User Intelligence.

6. “Doua puncte sunt plasate aleatoriu pe o linie de lungimea x. Care este probabilitatea ca cele trei segmente create sa formeze un triunghi?” – intrebare pentru postul de Facbook Product Analyst.

7. “Cum ai re-proieta caracteristicile/functionalitatea unei telecomenzei de televizor?” – intrebare pentru postul de Product designer.

8. “Cate aeroporturi sunt in Statele Unite, aproximativ?” – intrebare pentru postul de Facebook product manager.

9. “Cum ai calcula numarul de masini care traverseara un pod intr-o zi aglomerata?” – intrebare pentru postul de Facebook Software Engineer.

Citeste si:
Vlad Prioteasa, fondator Gift Idea, ne povestește cum este...
Vlad Prioteasa, fondator Gift...

10. “Daca ar fi sa schimbi ceva la Facebook, ce anume ar fi?” – intrebare pentru postulde software engineer.

Foto main: interviu sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.