JOBfest 2008, un pas spre o cariera in sistemul bancar romanesc.

JOBfest 2008, targ de locuri de munca bianual dedicat tinerilor profesionisti, va avea loc in perioada 6-7 noiembrie 2008 la Cercul National Militar din Bucuresti. Aflat la cea de-a IV-a editie, JOBfest 2008 este un eveniment de cariera si consiliere care se adreseaza tinerilor profesionisti, cu experienta de lucru de 6 luni - 3 ani.

JOBfest 2008 ofera sansa unui loc de munca ofertant in sectoarele econimice de top din Romania. Sectorul financiar-bancar, unul dintre cele mai dinamice domenii de activitate, a fost puternic reprezentat si la editiile precedente ale evenimentului care a atras participarea unui numar impresionat de candidati dornici sa puna bazele unei cariere in domeniu.

La editia din aceasta toamna, JOBfest se adreseaza studentilor din institutiile de invatamant de profil, absolventilor de facultati cu profil economic din toate centrele universitare, dar si celor cu experienta in domeniul bancar.

JOBfest 2008 a fost gandit pentru a veni in sprijinul acestui sector de activitate prin facilitarea comunicarii dintre angajatori si candidati, datorita necesitatii dezvoltarii si implementarii de noi strategii de recrutare si de specializare pentru tinerii care vor sa paseasca cu dreptul in viata profesionala.

“In aceasta perioada, foarte cautati sunt specialistii in vanzari, ofiterii bancari retail si corporatii, analistii si adminstratorii de credite, contabilii, dealerii sau auditorii interni in conditiile unei concurente acerbe pe segmentele serviciilor bancare dedicate populatiei si intreprinderilor mici si mijlocii. JOBfest 2008 este cel mai bun mod de a prospecta piata financiar-bancara de vreme ce, in majoritatea cazurilor, se cauta persoane cu studii superioare de specialitate si abilitati de comunicare si relationare. Experienta profesionala in domeniu este intotdeauna un atuu pentru participanti”, declara Mihai Manole, directorul JOBfest 2008.

Citeste si:
Primul tău job: Top 3 aspecte importante pe care trebuie să le ştii
Primul tău job: Top 3 aspecte...

Acest domeniu a fost evidentiat si la editia din aceasta primavara a evenimentului, prin participarea celor mai importanti reprezentati ai sectorului bancar: BRD-GSG, BANK OF CYPRUS, AVIVA, BCR – Fond de Pensii Private.

Pe langa domeniul Financiar- Bancar, cele peste 200 de companii participante la editia din toamna a evenimentului vor reprezenta urmatoarele sectoare de activitate: IT-Telecom, Asigurari, Servicii-BPO, Resurse Umane, Auto, Mass Media, Retail, FMCG, Tehnic - Industrie, Distributie.

La JOBfest 2008 sunt asteptati peste 8.000 de tineri in cautarea unui loc de munca ofertant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.