Toate informatiile despre piata financiar-bancara si despre bursa sunt acum disponibile online pe MoneyBox.ro, un nou proiect marca InternetCorp.

Toate informatiile despre piata financiar-bancara si despre bursa sunt acum disponibile online pe MoneyBox.ro, un nou proiect marca InternetCorp.

Pe piata on-line, aflata in continua dezvoltare, unde nevoia de informare este pe primul plan, domeniul financiar-bancar trebuie reprezentat cat mai bine. Astfel, compania InternetCorp, unul dintre liderii pietei de publishing online din Romania, lanseaza Moneybox.ro, primul portal de informatie financiar-bancara.

MoneyBox.ro isi propune nu numai sa prezinte zi de zi cele mai importante stiri din domeniul financiar-bancar, dar de asemenea sa ofere o posibilitate reala de informare pentru utilizator asupra produselor bancare disponibile in Romania. In cadrul portalului se incearca prezentarea unei palete cat mai largi de informatii, stiri, analize si interviuri din zona pietei de capital si a celei valutare, a oportunitatilor de investitii in instrumente financiare, a produselor financiare existente in Romania: credite, carduri, depozite, asigurari, leasing.

Site-ul a fost gandit pentru persoanele care sunt in contact sau pasionate de sistemul bancar si bursier din Romania, prezentand stirile de interes la cald, oferind analize pertinente si interviuri cu oamenii din sistem. Tot aici pot fi gasite cotatiile actiunlor listate la Bursa de Valori Bucuresti si cotatiile Forex. Site-ul nu isi propune insa sa se adreseze doar celor cu experienta in domeniul investitiilor, ci si celor care vor sa invete, prin tutoriale care descifreaza enigma din spatele investitiilor bursiere si in valuta.

“Moneybox.ro a fost gandit ca un portal de informatie financiar-bancara. Ne-am propus sa abordam intr-un mod cat mai profesionist acest segment si totodata sa adugam un plus de valoarea informatiilor. Au fost gandite foarte multe feature-uri care sa completeze necesitatea de informare a targetului si in afara articolelor, analizelor si tutorialelor pe care le oferim zilnic. Unul din feature-urile acestui portal este ca oricine isi poate intocmi un portofoliu virtual, in acest fel fiind in permanenta la curent cu evolutia titlurilor de care este interesat“, a afirmat Andrei Dutulescu, Project Manager Moneybox.ro.

Citeste si:
Prezența online: 5 motive pentru care este esențială pentru orice...
5 motive pentru care prezenta...

“Targetul nostru este ca in maximum 3 ani MoneyBox sa fie recunoscut drept principala destinatie online pentru orice tip de resursa din zona financiar-bancara”, a declarat Mihai Seceleanu, Managing Partener InternetCorp.

Compania InternetCorp este reprezentata pe multe dintre nisele cele mai atractive pentru advertiseri prin site-uri cu audienta mare, astfel incat domina momentan segmentele de Business Publishing - Wall-Street, stiri generaliste - 9AM, Lifestyle feminin - Kudika, lifestyle masculin - Yuppy si nu numai . In numai cativa ani de la lansarea primului site din portofoliu (9AM - noiembrie 2004), InternetCorp s-a impus rapid in topul preferintelor utilizatorilor romani de Internet, astfel incat in prezent este, din punct de vedere al audientei site-urilor din portofoliu, cel mai important publisher online independent din Romania.

Citeste si:
Efectele războiului Rusia-Ucraina. Prețul petrolului a explodat,...
Efectele războiului...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.