Duminica, 15 noiembrie, la ora 21:00, trupa iELE, singura trupa feminina de improvizatie din Romania, va sustine un spectacol in Club 99 (Bd. Dacia nr. 99). Toate incasarile obtinute in urma vanzarii de bilete vor fi donate victimelor incendiului din club Colectiv.

„Ne continuam datoria de a readuce zambetul pe buze. Cu emotie, cu dorinta de joc si cu drag, vrem sa ajutam cum putem mai bine victimele acestei tragedii”, trasmite trupa iELE.

Pe 15 noiembrie, trupa iELE joaca pentru prima oara in Club 99, reluandu-si seria de spectacole lansata la inceputul acestui an. Pretul unui bilet este 25 de lei, iar cei care doresc sa participe trebuie sa faca o rezervare la numarul de telefon 0733 500 301.

Infiintata in 2014, trupa de „teatru de improvizatie la feminin” este compusa din cinci actrite cu o experienta valoroasa in teatru si film. Camelia Pintilie face parte din echipa teatrului Tony Bulandra si a companiei de teatru romano-franceza Compagnie 28. In plus, a avut mai multe roluri in filme de lung metraj („The Crypt”, „Be That Man” sau „Femeia cu cravata neagra”) si in seriale PRO TV precum „Cu un pas inainte”, „Doctori de mame”, „Decizii”. A prezentat emisiunea „Film 100%” a Antenei 1 si, in prezent, isi imprumuta vocea personajelor Disney Channel.

Victoria Raileanu a jucat in seriale TV („Daria, iubirea mea”, „Doctori de mame”, „Neam legat”), in lungmetraje („O luna in Thailanda”, „The Whistleblower”), in scurtmetraje („Candy Crush”) si in piese de teatru in regia lui Radu Afrim, Eugen Jebeleanu sau Conrad Mericoffer. Mai mult, a regizat spectacolul de teatru-dans „My Isadora”.

Delia Riciu este membru fondator al Recul, spatiul dedicat iubitorilor de cultura. A jucat in thriller-ul american „The Keeping Room” (2014), in regia lui Daniel Barber, a fost membra a trupei Comedy.show si asistent de regie pentru ”Cand ploaia se sfarseste” a lui Radu Afrim.

Adriana Bordeanu a jucat pe scena Teatrului Bulandra ("Ivanov", regia Andrei Serban), a Teatrului „Pentru Putini” ("Infanta", regia Liana Ceterchi) si in productia independenta "Ziua in care nu s-a intamplat nimic". Julianna Nagy a facut parte din trupa Obligo si a jucat in regia Clarei Flores, in spectacolele "Totul despre ei" si "Ziua in care nu s-a intamplat nimic". Este pasionata de pictura, fiind parte a echipei Mustash din domeniul artelor plastice.

Citeste si:
Familia Addams vizitează Craiova. Spectacolul Outfitul Șearpelui se...
Familia Addams vizitează...

Programul de spectacole si mai multe detalii despre trupa iELE sunt disponibile pe site-ul www.trupaiele.ro si pe pagina de Facebook iELE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.