In perioada 24- 31 ianuarie, Arbex Art Decor organizeaza a 13-a editie a Taberei de pictura Hobby Art, un proiect destinat persoanelor care doresc sa invete, sa practice, sa experimenteze si sa evolueze in domeniul picturii, alaturi de un profesionist.

Editia de iarna care se va desfasura la Predelut in judetul Brasov este una de atelier, iar ca tema predominanta se va studia portretul si corpul uman, dar si natura statica. Sesiunile de lucru se desfasoara in prezenta pictorului profesionist Tudor Francu, instructorul artistic al taberei inca de la debut, din 2009. Profesionalismul, pasiunea si rabdarea cu care se ocupa de fiecare participant au determinat formarea unei comunitati de pasionati ai acestei arte in jurul Taberei de pictura Hobby Art, astfel ca de cele mai multe ori, locurile in tabara, care sunt limitate la 12 pentru buna desfasurare a activitatilor, se ocupa imediat.

Timpul petrecut in tabara pare prea scurt de fiecare data. Organizatorii spun ca ‘’Daca la inceput tabara era conceputa pentru 6 zile, la cererea participantilor durata pentru tabara de iarna s-a marit la 7 zile si respectiv la 8 zile cea de vara de nivel intermediar, editia de initiere ramanand de 6 zile. Cu toate ca multi dintre participantii din taberele anterioare ne solicitau o durata mai mare a taberelor, am hotarat sa mentinem taberele in acesti parametri 6-8 zile, pentru ca ne dorim tabere dinamice, utile, eficiente, placute si la preturi convenabile. ‘’

‘’Activitatile de specialitate se imbina in timpul taberei cu activitati creative si recreative de grup: socializare, energizare, divertisment de timp liber, astfel ca de cele mai multe ori descoper ca majoritatea dintre noi abia asteptam un prilej pentru a redeveni copii. Atunci stiu ca tabara este una reusita. ‘’ – Simona Polhac organizator tabara .

”Tabara de pictura este un prilej nemaipomenit sa descoperi oameni minunati si sa te redescoperi ca si artist/copil. Am retrait jocurile copilariei, am ras si am cantat, emotii ce ne-au inspirat in realizarea noilor picturi. Cu ajutorul lui Tudor am capatat increderea de care aveam nevoie pentru a continua pe aceasta directie artistica si a vedea lumea in culori. Pictand si repictand ajungi sa intelegi micile taine care in final te ajuta sa desavarsesti creatia. Multumesc Tudor & Simona!!!” – marturie a unei participante la o tabara anterioara.

Citeste si:
Festivalul de artă „Diploma Show”, la a noua ediție. Ce pot admira...
Festivalul de artă „Diploma...

Portretul si corpul uman, tema predominanta a acestei editii constituie o provocare dupa ce in editiile anterioare s-a studiat si practicat peisajul, natura statica, pictura abstracta.

Oportunitati care decurg din participarea la o tabara de pictura organizata de Arbex Art Décor:


  1. Discount de artist pe viata la toate serviciile de inramare realizate la atelierul de inramari profesionale Arbex Art Decor

  2. Posibilitate de a expune in cadrul expozitiei anuale de primavara organizate de Arbex Art Décor

  3. Vei primi o diploma de participare la tabara de pictura, diploma care pe unele persoane participante le-a ajutat sa se inscrie in asociatii artistice de profil, portofoliul de lucrari fiind insa cel care a deschis usile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.