URSUS te invita si vara aceasta sa traiesti LIVE evolutia muzicii romanesti.

In patru orase mari, timp de opt zile, din boxe se vor auzi acorduri de rock, sample-uri de hip-hop si beat-uri electro ale celor mai importante trupe din tara: Parazitii, VAMA, Vita de Vie, Guess Who, Suie Paparude, E.M.I.L., Les Elephants Bizarres, Robin & The Backstabbers, IRIS, Luna Amara, CTC, Grimus, Travka, Steelborn, The Monojacks, Toulouse Lautrec, byron, The MOOoD, Niste Baieti si raku.

Elementul fresh din acest an este reprezentat de artistii noi care vor face parte din fenomenul URSUS Evolution. Opt trupe la inceput de drum vor avea ocazia sa urce pe scena URSUS Evolution in faaa a zeci de mii de romani in Bucuresti si in Cluj-Napoca.

URSUS a ales cele mai bune trupe, folosind un mecanism online cu ajutorul caruia, in prima faza, artistii debutanti au putut sa se inscrie pe pagina de Facebook URSUS Romania, in aplicatia dedicata: https://apps.facebook.com/ursusevolution/. In a doua faza a concursului fanii URSUS si-au votat favoritii, votul final fiind reprezentat de suma dintre preferintele publicului (50%) si decizia juriului URSUS (50%).

Pentru primele doua evenimente URSUS Evolution din aceasta vara s-au calificat cate patru trupe in fiecare oras. La Bucuresti (16-17 iunie) vor urca pe scena SickSound Crew, Sophisticated Lemons, RPK si Antarctica, iar la Cluj-Napoca (29-30 iunie) Ska-nk, Subatomic Zoo, Mentally Safe si Ultimu’ Nivel.

Artistii debutanti mai au, inca, sansa sa facă parte din URSUS Evolution la Brasov (28-29 iulie) si Mamaia (10-11 august), unde sunt disponibile alte patru locuri pentru cele mai votate creatii muzicale. Inscrierile se vor redeschide in luna iulie, urmand acelasi mecanism online.

multumim: divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.